DYNAFIT - leopardul zăpezilor din Italia

Leopardul de zăpadă este o marcă comercială a DYNAFIT din 2005 și împodobește logo-ul nostru într-o formă stilizată. Acest animal extraordinar simbolizează toate valorile și calitățile pe care DYNAFIT le reprezintă ca marcă de sportivi pentru sportivi și modul în care dorim să fim pe munte.

Munții înalți din Asia sunt habitatul natural al leopardului zăpezilor - locul de dorință pentru mulți alpiniști și întruchiparea munților în forma lor cea mai pură și mai extremă. Leopardul zăpezilor este adaptat la viața în această regiune aridă ca niciun alt animal. 

Leoparzii zăpezilor sunt excepțional de rapizi și au o rezistență extraordinară. Se deplasează cu ușurință, aproape silențios și grațios, cu o eficiență absolută. Lăbuțele lor mari asigură faptul că un leopard de zăpadă nu se va împiedica sau aluneca în metri de zăpadă, pe pante abrupte de munte sau pe vârfuri expuse. Aceste abilități asigură viața și supraviețuirea leopardului zăpezilor în cele mai înalte regiuni ale lumii și îl fac un model pentru orice călăreț de anduranță montană. Prin urmare, nu putea exista un animal heraldic mai potrivit pentru marca DYNAFIT.